HVEM FÅR UDFØRT PERMANENT LÆBE MAKEUP?

Der en stigende efterspørgsel på permanent læbe makeup. Det skyldes uden tvivl, at kunder har fået øjnene op for den anti-age effekt permanent makeup på læber har. Vores læber er nemlig en indikator for sundhed og ung alder. Over tid mister læberne nemlig fylde og farve. Ved at tilsætte farve, og opfriske læbernes omrids med permanent læbe makeup, får du derfor et yngre og friskere udseende. Der kan også være en lille skævhed der lige skal rettes. Smukke, velformede læber er i den grad med at give liv til ansigtet.

Det gælder ikke kun kunder, som ønsker en anti-age effekt. De er også kunder, der ønsker fyldigere og mere markerede læber, eller som ønsker at forenkle hverdagsrutinerne ved at slippe for at bruge læbestift.

Permanente læber behøver ikke erstatte almindelige læbestift. Det handler mere om at forskønne og tydeliggøre det, du allerede er tilfreds med. Det er der ingen grund til at få filler-behandlinger med med usund kemi, når permanent læbe makeup kan give samme effekt, og så er det mere skånsomt og allergivenligt, og giver et smukkere og mere naturligt udtryk.

Alle kunder er velkomne, uafhængigt af hudfarve m.m. Det skal dog understreges, at når det kommer til permanent læbe makeup, er det ikke alle der får lige meget ud af behandlingen. Det afhænger i høj grad af læbernes naturlige farve. Har du meget mørke læber, fraråder vi faktisk behandlingen permanent makeup læber, fordi vi ikke ønsker at gøre mørke læber endnu mørkere.